Conviviu a casa amb un infant amb TDAH? No acabeu de saber què és això del TDAH ni sabeu ben bé com explicar-ho? Teniu la sensació de no saber quins recursos hi ha en l’àmbit educatiu, psicològic… pel vostre fill o filla amb TDAH? Hi ha molts moments a casa de lluita constant i no sabeu com acabar de posar els límits o quines tècniques utilitzar?

Si la majoria de respostes a aquestes preguntes són afirmatives, el programa és molt adequat per a vosaltres.

Sovint els professionals elaborem diagnòstics i els traspassem als pares i, amb la millor de les intencions, us omplim de dades que no heu sentit mai a la vida i/o us donem informacions complexes. Després d’un diagnòstic comenceu a treballar, alguns inclús abans, i busqueu aquells suports que veieu que els vostres fills i filles necessiten per avançar. I vosaltres què? En aquesta lluita vertiginosa de fer que els fills puguin tenir èxit acadèmic i personal, sovint els pares acabeu passant a un segon pla i no acabeu de trobar un lloc on poder parlar de la vostra situació o algú que dediqui una estona a explicar-vos què està passant exactament i per què.

D’aquí sorgeix el programa que us presentem a continuació. La psicoeducació persegueix l’objectiu de donar als pares i mares d’infants i joves, en aquest cas amb TDAH, les eines necessàries per entendre el trastorn així com tècniques per poder fer front als problemes derivats que afecten el dia a dia de la família. Perquè això sigui possible serà necessari poder treballar amb els adults principals en els quals recaigui la tasca d’educar l’infant amb TDAH.

Ens reunirem durant 7 divendres uns quants pares i mares que viviu la mateixa situació per poder aprendre’n més sobre el trastorn, el tractament i us donarem algunes tècniques i estratègies per poder fer front a alguns dels conflictes que us trobeu en el vostre dia a dia en relació al vostre fill o filla.

Si teniu ganes d’apuntar-vos al programa o de saber-ne més us deixem a continuació l’enllaç per inscriure-us.


DATES i HORARIS
Les sessions es duran a terme durant els mesos de gener i febrer de 2020.
Gener: dies 10, 17, 24 i 31     Febrer: dies 7, 14 i 21
Totes les sessions seran en divendres, de 18 a 20 hores.


Accedir al formulari d’inscripció